Expose Duniaku


Realiti yang benar

Masa aku diploma dulu aku xdela rs sesibuk ini..dulu kalo last minit nye keje pon aku leh tido lg.ni x,aku leh xtido mlm nk siapkan keje and nk bc buku untuk test.Test bukan sket2 berderet smpai aku pon xtahu nk bc yg mane dulu..da pening sume pon xleh nk masuk...xtahu la aku wat test tu ngn baik or x..suam2 jela..leh jwb tapi nk dpt highest tu xla...so mmg nk kena struggle utk final la ni..takutla..tp takut cmne pon aku,,aku kena gak hadapi..masa xpernah berhenti tp sentiasa beredar meninggalkan kite..study week ni aku xbalik..aku nk study kat melaka ni je..kalo aku blk mmg aku xkan study...Tp alhamdulillah test, assgment sume da settle...and aku da xnk fikir da.skng nk work hard on my final exam...everyone plz pray for me!!...this is my first sem n i hope that i will do well in my exm ..ziera u can do it..u can do it!!

1 comments:



Wafiuddin said...

yes u kan!

Post a Comment