Expose Duniaku


Diriku...buat pertama kalinya


Name kite Nur Azierah bt Abd Rahman.pgl kite z je..bukan bunyi zack tau tp zie..kite mmg ske gelarkan diri ini "kite" smpai lecturer n kwn2 pon da prsaan smpai one of my lecturer pgl kite ni "budak kite".huhu.tp dlm blog ni izinkan kite ckp aku2 je eh..sbb rasa lebih rapat dgn pembaca.aku xtahu la 1st impression org ramai terhadap aku..kalo tnye mmg mcm2 jwpan aku dgr..ade kate aku ni sombong la n mcm2 lagi..hihi..tu la xknl maka xcinta..bile da knl aku sume kate aku friendly,byk ckp n hepy go lucky..xtahu la ape yg hepy sgt kt aku ni.mungkin sbb aku suke menyanyi kot..tu sbb lah org tgk aku hepy je manjang..kwn2 aku bile dgr aku nynyi msti kate "z ni hepy je"hiihi..padahal aku byk gak problem yg sarat dlm jiwa raga ni..huhu..nnti la aku cite lg ape yg mslh aku in the next episod of my blog eh.ngantuk sgt..tido dulu..nite"

3 comments:



Zie expose said...
This comment has been removed by the author.
liana said...

z!! welcome to the blog world. Cantik kot blog anda! Jeles!! :p

Wafiuddin said...

very nice :) .. congrats on ur 1st blog .. do blog more :)

Post a Comment